image.jpgPususiltaa pitkin kun kävelee, tulee yhtäkkiä metsän keskeltä esiin mahtava kivilinna, Finlandia. Ympäristö on autio. Vain yksi auto on pihassa. Haluan kuvata vanhat rakennukset, mutta orava vie pääosan ja vaatii tulla kuvatuksi. Mitä lähemmäs rantaa pääsen, sitä voimakkaammin tunnen kaukaisen ajan ihmiset käyskentelemässä pihamaalla ja rantapolulla. En koskaan tuntenut tällaista. Ja kohta tulee myös koira, schäfer, ilmeisesti lääkärin oma koira. Yritän kuvata rantakaislikkoa, mutta ilmapiiri on niin vahva, että on pakko lähteä pois. 

Finlandian jälkeen käyn vielä katsomassa kestosuosikkiani, valtion hotellia harjun päällä. Tämän hetkinen vuokralainen on lähdössä ja irtaimisto huutokaupataan viikonloppuna. Tuntuu haikealle. Toivottavasti paikka löytää uuden yrittäjän.

Illalla järjestetään karaoke. Inhoan karaokea, mutta päätän mennä, koska muutama muukin ryhmäläinen on menossa. Pitkästä aikaa herää halu taas laulaa ja huoneessa etsinkin muutaman kappaleen sanat ja hiljaa lauleskelen, jottei seinänaapuri häiriinny. Ehkä seuraavalla jaksolla käyn laulamassa.

NLP- opiston hypnoosiäänite pääsi illalla kokeiluun. En tiedä, oliko äänite hyvä, sillä heräsin neljältä silmälasit vinksallaan. Aamulla jätin kuitenkin sämpylän toisen puolikkaan syömättä!